Diet Sehat 2016

Diet Sehat 2016

Duwe bodi seksi, langsing en hot iku mesti dadi impiane kabeh cewek-cewek, iyo pora? Cewek endi sing ra gelem duwe bodi langsing? Malahan demi impiane entuk bodi ideal kabeh dilakoni, seko olahraga rutin, diet ekstrim ra jelas, bar kui operasi buang lemak. Trus nek bengi ra gelem mangan mergo wedi lemu. Hmmmm daripada ribet, aku duwe tips diet sehat 2016 sing simpel lan ampuh iso gawe bodimu swimsuitt… Langsung dicek ning ngisor iki yo mbak bro!

  1. Mangan karo ngoco

Mangan ning ngarep koco. Yakin langsung ora sido mangan malah sibuk dandan, bedakan, lipstikan, sisiran, ngelus-elus rambut dewe (jarang dielus, jomblo soale). Diusahake tuku koco sing gede, nek perlu sak kamarmu isine koco kabeh.

diet sehat 2016

Diet Sehat 2016 – mangan karo ngoco.

  1. Belonjo ning mol alias soping

Wes dandan ayu, trus enake nandi? Soping ning mol mestine, ojo lali gawa dompet, a te em, lan kertu kredit. Nek lagi mepet kantonge mlaku ning klitikan utowo pasar sentir (Sartir) jogja jam 7 bengi murah-murah barange. Mlaku-mlaku golek tas, sepatu, sendal, nyang-nyang an karo bakule otomatis kalorimu kebakar akeh.

diet sehat 2016 4

Diet Sehat 2016 – belonjo/soping.

  1. Nambah pacar/gebetan

Nah, nek ning dalan diajak kenalan cowok, ojo mlayu (sopo reti jodohmu). Entuk gebetan anyar mesti dijak dolan terus, dadine tambah sregep le dandan. Gawe jadwal pacaran periodik harian, tapi ojo nganti konangan pacar/gebetan liyane.

diet sehat 2016 5

Diet Sehat 2016 – nambah pacar/gebetan.

Iku mau tips Diet Sehat 2016, mugo-mugo lancar diet e yoo..  ojo lali moco artikel Khasiat Semut Jepang  lan artikel makanan bergizi jaman dulu ^@*#

kagem pasangan sing pengen cepet gadah anak klik being pregnant.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s